Ons aanbod

39 woningen bovenop 't Veem

Trudo realiseert 39 duurzame woningen bovenop Rijksmonument het Veem op Strijp-S. Het gaat om 19 maisonnettes, 19 studio’s en 1 drielaagse woning met een prachtige view op de stad. De woningen worden begin 2022 opgeleverd en komen beschikbaar voor middenhuur met een maximale (kale) huurprijs van € 900,- / maand (met uitzondering van de drielaagse woning). De inschrijving voor de 39 woningen voor het Veem is gesloten.

Meer info over 't Veem

De Majoor

Stads wonen in Woensel

Aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan ontwikkelt Stayinc. de Majoor: 59 appartementen in de stad. De Majoor is de laatste en afrondende fase van het door Erick van Egeraat ontworpen masterplan De Grijze Generaal in Eindhoven. In totaal zijn er 6 type appartementen. Alle woningen zijn volledig gasloos, voorzien van een warmtepomp en op het dak liggen zonnepanelen.

Meer info over De Majoor

Hartje Barrier

Stayinc. ontwikkelt samen met Achtse Barrier CV het project Hartje Barrier. Het winkelcentrum Achtse Barrier is toe aan vernieuwing en extra winkelaanbod. Naast dit winkelcentrum ligt Cantershoef. Ook dit woongebouw van Stayinc. willen we geschikt maken voor de toekomst, door appartementen aan het woongebouw toe te voegen. Zo spelen we ook in op het tekort aan woningen in de stad Eindhoven.

Meer info over Hartje Barrier

Project Veestraat

Trudo bouwt 15 nieuwbouwwoningen aan de Veestraat in Eindhoven. De woningen zijn ruim en uiterst duurzaam en gelegen op een gewilde locatie.

Dit is het eerste nieuwbouwproject met Slimmer Kopen®: The Next Step. Deze woningen zijn aangeboden met een Slimmer Kopen®-korting die kon oplopen tot wel €130.000,-. Een primeur op de woningmarkt, exclusief bedoeld voor huurders van Trudo met een inkomen tot € 55.000. 

Alle huurders die in aanmerking komen om één van deze woningen te kopen, zijn hierover benaderd. De inschrijftermijn voor dit project is afgelopen. De kopers van deze woningen zeggen hun huidige sociale huurwoning op zodat deze weer beschikbaar komt. 

Meer info over de Veestraat

Tivoli

Trudo bouwt 14 huur- en 14 koopwoningen aan de Heezerweg in project Tivoli. Het gaat om ruime, duurzame gezinswoningen met tuin en vaste parkeerplaats voor een betaalbare prijs in Stratum! 

De 14 huurwoningen zijn bestemd voor middeninkomens, de koopwoningen worden exclusief verkocht aan Trudo-huurders met maximale Slimmer Kopen®-korting. 

Nadere informatie over verhuur volgt zodra deze beschikbaar is. Kijk voor meer informatie over de bouw op www.trudo.nl/tivoli

Meer info over Tivoli?

Ons aanbod

Het aanbod van Plek® gaat de komende jaren groeien. We werken aan prachtige projecten voor inwoners met een middeninkomen. Het gaat zowel om huur- als koopwoningen.  

Bekijk hier alle huurwoningen

  • Via deze link vind je alle huurwoningen met een huur tussen € 763,47 en € 1.000. Je kunt je hier bij Stayinc. inschrijven om hiervoor in aanmerking te komen. 
     

Bekijk hier alle koopwoningen

  • Via deze link vind je alle koopwoningen met korting bij Trudo's Slimmer Kopen. Vanaf 2021 gaat Trudo in een aantal projecten ook Slimmer Kopen® woningen verkopen met een koopprijs tot ongeveer € 265.000,- Deze zijn speciaal bedoeld voor mensen met een middeninkomen.  Lees alles over Slimmer Kopen the next step.

Hieronder staan de projecten waar wij op dit moment aan werken.